Om Kitas gymnasium


Redaktör och ansvarig utgivare: Jonn Lantz, info(a)jlx.se, 031-825218, 0737-210332

Från en anonym elev på Kitas under 2009

"För det första vill jag bara säga att Kitas är en enda incest-skola. Det är ett familjeföretag som inte drivs för elevernas skull. Bara en sån sak som lunchen. Kitas får ca 3 miljoner varje år som ska gå till elevernas mat. Du känner ju till systemet, det är ganska skevt. 1 av de 3 miljonerna går till halv-vettig skolmat, de resterande 2 miljonerna kan jag bara drömma om vart de tar vägen. Kanske delar familjen Kitas på hela bonusen!? Ja vem vet...

Nu på sista tiden har det haft problem med lärare. 3:orna i år hade en "UF- lärare"/"projektarbets-lärare" som inte var anställd, han var tydligen nån inhyrd konsult som alla elever älskade. Nu har han helt plötsligt hoppat av efter ett antaget gräl med ledningen och 3:orna står nu utan betyg i kursen. Rektorn föreslog att hon skulle sätta betyg istället.. idiot!
En annan lärare har nyss blivit anmäld för hot. Han är nu avstängd från skolan och fallet utreds. Tydligen ska det ha gått till på följande... Det var en jurist som kom till skolan för att utreda händelsen med den "UF- lärare"/"projektarbets-lärare" som hoppat av. När han går i korridoren på väg till rektorn, går han förbi ett klassrum där läraren undervisar sina elever. Juristen nämner då för Biträdande rektorn (som även är rektorns son [Michael Seher]) att han inte gillade de sättet läraren undervisade på, typ. Biträdande rektorn går senare och pratar med läraren som hotar honom för att han fört budskapet vidare. Hela grejen är ju bara så skum!"

Denna version av skälet till polisanmälan av Babak stämmer kanske inte helt med verkligheten, enligt andra vittnen. Reds anm.

Kommentarer (mejla kommentarer till omkitas(a)jlx.se)