Om Kitas gymnasium


Redaktör och ansvarig utgivare: Jonn Lantz, info(a)jlx.se, 031-825218, 0737-210332

Här kommer den tystade bloggen! Återuppstånden från censurens bakgård presenterar jag stolt: Kankitas

Kan vi se släktbanden?

Här har vi det efterlängtade släktträdet.
Om ni har något att lägga till eller vill ändra på, maila eller kommentera!Carita Seher (rektor) - Gift med Werner Werner Seher (ekonomiansvarig) - Gift med Carita
Michael Seher (bitr. rektor och datakunskapslärare) - Son  till ovanstående
Jeanette Seher (administration) - Dotter till Carita och Werner
Barbro Spångberg (Skolvärdinna) - Gift med Kjell Spångberg
Kjell Spångberg (fd. vaktmästare) - Bror till Carita
Nina Spångberg ("rektor" på ekonomiskolan och svenskalärare) - Brorsdotter till Kjell Spångberg

2009-04-23 @ 23:40:30

Kan Kitas behålla Babak?

Nej, för han går under kategorin: "Bra lärare". En kategori som kitas valt att utesluta, helt.


Nu är det bekräftat, Babak är avstängd och han kommer inte komma tillbaka. Det ryktas också att Familjen polisanmält honom för att han hotat Michael Seher. Jag är förmodligen inte den ända som tycker att Babak ska sluta upp med att hota, och skrida direkt till verket istället.

Istället för Babak har en nykomling satts in, Fredrik heter han och han har nog inte den blekaste aning om vad han gett sig in på.

En annan ny lärare som satts in är "okänt namn". Han ska ta Arnes ämnen. Anledningen till att namnet fortfarande är okänt är att ingen i Seher familjen känner till det. De känner inte heller till var han jobbat innan, men ändå är de helt övertygade om att denna "läraren" är väldigt bra. Undrar var de kan ha hittat denna hot-shoten?

Huruvida Black-Anne slutat eller inte är ännu oklart då Carita bestämt hävdar att Black- Anne är här för att stanna. Men å andra sidan skulle Carita förneka att något var fel ända in i det sista även om hela skolan stod i lågor. 

Tack för tipsen!


Babak, the one who got the picture.

2009-04-23 @ 22:01:46

 

Kan inte missas. Kitas - Sad But True

Kopierar här in ett mail från Under Pressure UF som en liten påminnelse för er som inte fått mailet.
Jag har köpt min biljett och det ska bli riktigt kul att se vad dessa kreativa unga herrar (med risk för sina betyg) skapat detta året.


Hej!

Nu är det bara två veckor kvar till premiären av "Kitas - Sad But True"!

Hoppas att alla som velat ha biljetter fått köpt, för nu är nämligen båda visningarna slutsålda.

Klippningen av filmen håller på för fullt och vi kan redan nu säga att det ser lovande ut inför premiären. Filmen lär landa på mellan 50 minuter och en timme och visningarna kommer fortfarande att försöka hållas planenligt gällande den utsatta tiden, d.v.s. att den första är klockan 15.00 och den andra klockan 16.00.

Kanske också kan vara bra att påminna i fall att någon undrar vilken visning de skall gå på. På baksidan av er biljett finns ett nummer. Första siffran i det numret är antingen en etta eller en tvåa. Står det en etta som första siffra, skall ni gå på visningen som börjar 15.00 (visning ett) och för de som då har en tvåa som första siffra på sin biljett, så är ni välkomna på filmen klockan 16.00 (visning två).

Båda visningarna kommer som sagt att hållas på Hagabion och insläppet till första visningen kommer att börja runt 14.45. Direkt efter att visning ett är slut, så börjas också insläppet till visning två. Kom i tid om ni vill ha bra platser då platserna är onumrerade.

Vi blickar nu framåt och hoppas på en lyckad premiär och att Kitas fortfarande finns kvar om två veckor...

Ha det bra så länge, så ses vi på Hagabion den 6:e maj!

Vänliga hälsningar //Under Pressure UF

2009-04-23 @ 10:10:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Kan Ninas spioner sätta stopp för AF2?

Som många kanske har hört så är AF2 känd som den värsta klassen på skolan. Det är dom som klagar mest, stökar ner mest, låter mest och hatar Familjen allra allra mest. Nu har Nina tagit till lite tveksamma metoder för att försöka tämja denna klassen. Detta har hon försökt göra genom att tillfråga enstaka personer i andra klasser att vara såkallade "spioner". Ninas spioner har blivit uppmanade att hålla ett öga på och luska ut information ur AF2 eleverna.
Hur detta kommer gå återstår att se.


Hanna Fürst i S2D, en av de tillfrågade spionerna som sagt nej till denna uppgift

 

Kan Kitas-bloggen vara annat än succé?

Nej

Bloggen har under det senaste dygnet blivit en stor succé och med mina framtidsplaner så ska bloggen fortsätta expandera, men då behöver jag er hjälp. Jag har, tro det eller ej, enbart två ögon respektive öron och kan inte höra och se allt.
Jag tycker det är oerhört underhållande att läsa alla era kommentarer, sluta inte kommentera!

Men jag vill bara påminna om att eventuella tips om vad som ska stå med på bloggen gärna mailas till mig på:

kankitas@hotmail.com

Så maila, maila, maila. Ni vet lika väl som jag hur mycket information ni sitter inne på som bara väntar på att att få komma ut och spridas. Självklart är också alla mail anonyma och jag kommer inte skriva ut på bloggen vem som skickat vad. Det stannar mellan oss, dock kan jag inte lova att inte inte nämna några namn i skvallret jag lägger ut (något jag då redan brutit).
Men lovar även att inte gå över moraliska gränser. Jag är en kvinna med stil och känsla.

Tack för ikväll ungdomar!
Godnatt och sussa sött
//

2009-04-22 @ 23:58:45


Kan Kitas tjäna pengar på att "sälja skåp"?

Som en kommenterare påpekade så har vi alla betalat in 200kr till familjen för att vi ska få varsit skåp. Denna summan skulle vi sedan få tillbaka när vi gått ut trean om inte skåpet var förstört eller liknande. "Lånet" var innan på 100kr men carita höjde det till 200 "eftersom ingen hämtade ut sina pengar och om priset var 200kr ist så skulle fler göra det". Personligen tror jag att hon höjde det för att fördubbla den svarta vinsten dom gör på försäljningen av skåp. Nu kanske ni tänker -200kr är väl inte så mycket, det klarar jag mig väl utan. Ja, det gör ni säkert, men många bäckar små heter det ju och 200kr gånger antal elever på Kitas blir en ganska stor summa som går direkt ner i fickan på The Seher's.               
Och det vill vi väl inte unna dom?

 

2009-04-22 @ 23:04:25

 

Kan Babak vara lärare nummer 3 att säga upp sig?

Igår och idag var inte Babak i skolan. Rykten säger att han fångats på bild medan han hade fullt upp med att festa med några av Kitas treor. Säkra källor säger att en utredning är i full gång men om det är pågrund av detta är oklart. Detta är antagligen inte anledning nog för att ge honom sparken men kanske gör han som Arne och Björn, och säger upp sig istället?


http://kankitas.blogg.se/images/2009/captainmorgan_36138048.jpg
Captain Morgan ställer då alltid till det


En annan anledning till denna utredningen kan vara den nya skolan som bildats. Engelska gymnasiet. Det sägs att det är lärare från Kitas som gått ihop och bildat en ny skola som de nu vill "värva" elever från Kitas till. Kanske är Babak en av dem? I vilket fall som helst så är det inga goda nyheter för The Seher bunch som nu mister alla de enstaka bra lärare de faktiskt lyckats anställa, en efter en.

För alla som inte vet, så sade fysikläraren Björn upp sig på grund av att Carita bestämt att fysik A skulle förlängas 6 veckor på grund av det dåliga resultatet en klass fått på provet. Resultatet räckte inte upp till "Kitas standard" som Carita and family uttryckte det. Att lägga till 6 veckor på A-kursen skulle förkorta B-kursen med 6 veckor var ingenting "familjen" tänkte på. Att leva i nuet är nog ett motto Carita tagit på lite för stort allvar.

Arne sade upp sig i förrgår under ett möte med ledningen. Ledningen ska ha anklagat honom för att vara olojal mot skolan. Ledningen hade hört rykten om att Arne var en av de lärare som varit med och skapat Engelska gymnasiet. Efter ett tag tappade Arne humöret och sade upp sig. Ledningen har nu anställt en advokat som de hoppas ska hjälpa dem med vad det nu är de vill ha hjälp med.


http://kankitas.blogg.se/images/2009/blogg_36138875.jpg


Den stora frågan är nu: Hur kommer det bli med våran undervisning nu när dessa lärare sagt upp sig? Kommer Babak också försvinna? Kommer skolan kunna fixa nya lärare i dessa ämnen? Och om dom gör det, kommer det sluta med att vi får ha en Anders Hagberg i varje ämne?Kanske kommer detta vara Kitas personallista till hösten:

http://kitas.se/goteborg/gfx/personal/personal_mini/ah.jpg
Anders Hagberg
Ekonomi, Juridik, Matte, Svenska, Engelska, Religion, Idrott, Språk, Samhäll, Historia, Fysik, Kemi osv.
anders.hagberg@kitas.se


2009-04-21 @ 18:36:45


Kan Kitas, för bra för att vara sann?

Ja, det kan vara så, men här är bloggen som alla väntat på och önskat sig.
På denna bloggen kommer jag inte vara rädd för att ta upp Kitas brister och allmänt info om vad som försigår i ledningens huvuden även om det kan vara något som är yttest svårtolkat vissa stunder.
Jag kommer också lägga ut smarrigt skvaller här på bloggen, om det får vi enbart veta mer om genom att följa Kan Kitas!

http://kankitas.blogg.se/images/2009/gossipgals_retroinside_36151315.jpg
"Har du hört det senaste? Det var såhär......"


Nu när ni vet vad bloggen handlar om tänker ni säkerligen, "hur kan jag få vara med och påverka bloggen?"
Bra tänkt, det tycker jag om. Det är nämligen så att just DU kan vara med och hjälpa mig att göra innehållet saftigare och mer spännande genom att maila in dina tips om vad som händer på skolan till min e-mail:

kankitas@hotmail.com

Men nu till er som undrar vad Kitas Gymnasium är för något. Såhär är det de beskriver sig själva:

"Kitas gymnasium är en liten friskola i Göteborg, som erbjuder en
kreativ studiemiljö för dig som vill satsa, både på studierna och
ditt specialämne.
Vi har t ex många idrottare på skolan, allt från bredd till elit."

Min min kommentar på detta blir HAHA!
För oss som vet så är Kitas enbart en enda stor soppa och ingen struktur överhuvudtaget.

Carita var inte menad att starta en skola, ännu mindre att blanda in hela släkten i den. Ni kanske kan starta ett nytt företag som inte involverar personlig kontakt med folk. Så eran art kan hålla er för er själva?

Ni kanske kan göra solkräm istället?

http://kankitas.blogg.se/images/2009/carita_36103027.jpg
Passionate sunlotion SPF 15 by Carita Seher
Den hade gjort succé, eller?

 

Här slutar bloggen som är återgiven helt utan ändringar.

Jag har lite svårt att se skälen att polisanmäla denna bloggande elev för förtal... Hälsningar Jonn

Kommentarer (mejla kommentarer till omkitas(a)jlx.se)